Aktualizace sezony podzim 11

02.10.2011 09:15

V této sezoně jsme byli nalosováni do skupiny 8.M.

 

Česlo : Normální chlapi 1:5

Před parádní fanouškovskou kulisou jsme zápas nezvládli a dostali pořádně naloženo. Poprvé jsme inkasovali v 6.minutě kdy skluzem lehce tečoval střelu soupeře Homola a bylo to 0:1. Další zásahy přišli v 25. a 26 minutě. První po rohu a druhý po chybné Homolově rozehrávce. V poslední minutě se nám podařilo snížit, když parádní Staňovu přihrávku proměnil Miro. Jenže druhý poločas jsme začali hrozně a uý po první minutě to bylo opět o tři branky. Hráč Zvěřina se trefil ještě v 48.minutě a vstželil tak svůj 4tý gól v zápase.

Branky : Miro       NH: Homola

 

Old Mosquitos : Česlo 0:3

Hráno na Děkance. V bráně musel nastoupit Vlado. Vyrovnaný zápas otevřel ve 13.minutě Wohhy, v 15.minutě přidal branku Staňa. Takže se šlo do "kabin" za stavu 2:0 pro nás. V druhém poločase jsme soupeře k ničemu nepustili a naopak ještě jednou skórovali, když se pohotově prosadil Miro.

 

Branky: Wohhy, Staňa, Miro           NH: Staňa

 

 

Česlo : Power Rangers 3:3

Opět se hrálo na Děkance. tentokrát, ale přijel vedoucí tým souteže. Soupeř byl velice technický, ale také náchylný k přihrávání pádů a jejich hlasitému upozornění. Strážci vesmíru šli do vedení v 7. minutě kdy se prosadili v houšti těl utěšenou ranou k tyči. Soupeř držel míč a pohlídla si poločasový výsledek 0:1.

V druhém poločase jsme se začali osmělovat a výsledkem byla parádní rána z první v podání Stani, která div neprotrhla síť. Jenže už za tři minuty to bylo opět jednobrankové vedení soupeře. Čas 51.minuta a Mirovo vyrovnání, 52. minuta Staňa otáčí zápas v náš prospěch. V 55.minutě měl na kopačce rozhodnutí Wohhy, ale těsně minul. V 56. minutě Staňa ztratil balon a skluzem zezadu na unikajicího soupeře si vysloužil ŽK. Nastal tlak hostí, který jsme v klidu zvládali. jen škoda že nevyšel některý z brejků. A tak přišel trest v 60.minutě zajel Staňa do soupeře a po druhé žluté musel ven. Pyzsny střelou z přímého kopu, kterou lehce tečoval David, otřel míč o tyč a vyrovnal na konečných 3:3.

 

Branky: Staňa 2x, Miro                     NH: Staňa

 

 

Airconquest F.F.C : Česlo  2:5

Utkání hrané na hřišti ve Stodůlkách. Museli jsme se vyrovnat bez vykartovaného Stani. Zápas jsme začali parádně, když se po Vladově vhazování prosadil i díky chybám domácích Miro. Euforie netrvala dlouho, po rozehrávce se dostal míš k Davidovi, který podtlakem přihrál do protipohybu golmana a míč se došoural až do branky. Tato branka nás dostala psychicky dolů a domácí se tlačili do zakončení. Naštěstí jsme ho přestáli a nakonec šli přeci jen do vedení. Milanovo vhazování proměnil hlavou ve vítěztví v poločase Homola. Na začátku druhé půle nás poslal do dvpoubrankového vedení Peťa, parádní ranou do vinglu. Začali jsme si vytvářet šanci za šancí a soupeř na to začal reagovat tvrdou až zákeřnou hrou, především skluzy byly o nohy. Nakonec jejich tvrdá hra nesla ovoce, kdy po tvrdém skluzu nemohl do hrát náš brankář a do branky musel jít hrdina ýápasu s Old Mosquitos Vlado. Netrvalo dlouho a bylo sníženo. Střelu z dálky, kterou Vlado podcenil, zapadla k tyči. Naštěstí máme našeho kanonýra Mira "Luise" Pleša, který po rohu dělovkou pod břevno dal na 4:2 a poté po sólovém úniku střelou mezi nohami završil konečné skóre na 5:2 pro nás.

 

Branky: 3x Miro, Homola, Peter                     NH: Miro (zatím neoficiálně)