Česlo : Bohnice United 2:1

06.10.2011 21:08

 

Hráno 2.10.2011 v novém areálu v Záběhlicích. Na parádním hřišti se hrál velice dobrý zápas. Hosté byli techničtější oproti tomu my jsme hráli týmově.

Zápas začali aktivněji hráči hostí, ale Tomáš nás několikrát podržel. nakonec se podařilo poprvé skórovat nám, když se prosadil náš historicky nejlepší střelec Wohhy, který se dostal před obránce a střelou o tyč vstřelil již svou 15tou branku v žlutém dresu. Branka nás oživila a začali jsme si vytvářet šance, ale soupeři stále hrozili. Tomáš však vše pochytal. poločas skončil 1:0.

Do druhého poločasu jsme šli s jasnou taktikou neinkasovat a hrozit z protiútoků, avšak Miro byl na hrotu většinou osamocen a iproto se tentokrát neprosadil, ale zpět k zápasu. Hosté se dostávali do tlaku a začali hodně "brečet" , ikdyž sami hráli rukama víc než dost, nakonec udeřili po naší chybě. Takticky špatně jsme vyhodnotili vhazování soupeř se dostal do protiútoku a mezi Tomášovýma nohama procedil míč do branky. Vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy dostaneme rozhodující druhý gól, ale nakonec jsme to byli my kdo udeřil a byl to ten nejméně čekaný střelec Vlado "Hroťák" Černák :-D Dostal se z míčem před brankáře, kterého ukličkoval a zavěsil. Ještě byli na hřišti sítě jinak ho tam chytáme ještě dnes, no jo první branka se hold musí oslavit. Bohnicím už jsme nedovolili žádné drama a dokráčeli jsme k dalším dvěma bodům.